Premie en dekking vergelijken

Premie en dekking vergelijken

Zoek bij een aanvullende zorgverzekering altijd een dekking die is afgestemd op de persoonlijke zorgbehoefte. De verzekeraars hanteren verschillende dekkingen voor de aanvullende zorgpolissen, zodat daarmee rekening gehouden kan worden. Verder is het natuurlijk ook van belang dat de premies onderling met elkaar worden vergeleken om niet te duur uit te zijn. Het vinden van de beste premie en dekking van de zorgverzekering kan door even wat tijd te besteden aan het vergelijken van de diverse verzekeraars.

Premie zorgverzekering vergelijken

Wat is de voordeligste zorgpremie voor het volgende jaar? Wat zijn de duurste zorgverzekeringen in 2013 en waarom zijn de verschillen groot? Daar kan antwoord op gevonden worden voor de dekking en premie zorgverzekering aan de hand van de informatie op deze website te vergelijken. Vergelijk bijvoorbeeld steeds drie zorgverzekeringen met elkaar, waarna de beste zorgpolissen uiteindelijk resteren.

Eigen risico en zorgpremie

Het verplicht eigen risico wordt vrijwel jaarlijks aangepast en is voor 2013 in elk geval verhoogd naar 350 euro. Zorgverzekeraars bieden de verzekerden de optie om voor een extra vrijwillig hoger eigen risico te kiezen, waarmee er een korting op de zorgpremie verstrekt kan worden.

 

Verzekerden met een hoog vrijwillig eigen risico profiteren het meest van de korting op de zorgpremie. Maar er moet dan wel rekening gehouden worden met het gegeven, dat het bedrag van het eigen risico gedragen kan worden indien er in het zorgjaar veel medische kosten worden gemaakt. Op aanvullende zorgpolissen is het eigen risico overigens niet van toepassing.

Populaire zorgverzekeringen

De meest voordelige Zorgverzekeringen

  Vrije ZorgRecentiesEigen risico € 385,- press
1zilverenkruisBeperktKlantcijfer:
7.8
BEREKEN
PREMIE
2DitzoKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
3univeKlantcijfer:
8.1
BEREKEN
PREMIE
4ziezoKlantcijfer:
8
BEREKEN
PREMIE
5DeFrieslandBeperktKlantcijfer:
8.1
BEREKEN
PREMIE
6FBTOBeperktKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
7Zorg en ZekerheidKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
8jaaahKlantcijfer:
7.9
BEREKEN
PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk