Lage premie zorg

Lage premie zorg

De Unive zorgverzekering met een basispolis is al af te sluiten voor een bedrag van 82,42 euro per maand. Het is zelfs mogelijk om van een extra korting te profiteren als een verzekerde nog meer verzekeringen heeft lopen bij deze maatschappij. In dat geval kan de Unive zorgverzekering zelfs met een korting tot wel tien procent worden aangeboden. De basisverzekering kan naar eigen inzicht en voorkeuren worden uitgebreid met een aanvulling, zoals een tandartsverzekering of een totaalpakket.

Totaalpakketten

Als aanvullende dekking op de basispolis kan er een keuze worden gemaakt uit vier verschillende totaalpakketten. Elke variant is weer toepasselijk voor een bepaalde doelgroep en levenssituatie. Zo is er het Jong pakket voor jongeren met een leeftijd tussen de 18 en 27 jaar, waarbij fysiotherapie, tandarts en vaccinaties voor reizen onder de dekking vallen. Ook is er het Fit en Vrij pakket voor fitte mensen tot een leeftijd van 50 jaar. Het Gezin pakket is bij uitstek geschikt voor het complete gezin inclusief extra kraamzorg. Het Vitaal pakket kan gekozen worden als de kinderen het huis hebben verlaten.

Aanvullende modules

De Unive zorgverzekering kan verder aangevuld worden met drie aanvullende modules, zoals de Extra Zorg Polis Beter, Extra Zorg Polis Goed en de Extra Zorg Polis Best. Verder is het mogelijk om een tandartsverzekering af te sluiten, die eveneens in drie varianten beschikbaar is met een meer of minder uitgebreide dekking. De keuzehulp kan dienst om de beste zorgpolis te selecteren en naar wens kan de zorgpremie meteen online worden berekend.

Populaire zorgverzekeringen

De meest voordelige Zorgverzekeringen

  Vrije ZorgRecentiesEigen risico € 385,- press
1zilverenkruisBeperktKlantcijfer:
7.8
BEREKEN
PREMIE
2DitzoKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
3univeKlantcijfer:
8.1
BEREKEN
PREMIE
4ziezoKlantcijfer:
8
BEREKEN
PREMIE
5DeFrieslandBeperktKlantcijfer:
8.1
BEREKEN
PREMIE
6FBTOBeperktKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
7Zorg en ZekerheidKlantcijfer:
8.0
BEREKEN
PREMIE
8jaaahKlantcijfer:
7.9
BEREKEN
PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk