Verschillen tussen premies

“Waarom zijn de premies van de basisverzekering zo verschillend?”

Zorgverzekeraars hebben te maken met verschillende kosten die niet bij elke verzekeraar hetzelfde zijn. Dat kan weer terugkomen in de hoogte van de premies voor de basisverzekeringen. Er zijn verzekeraars die meerdere grote vestigingen in het land hebben en dus meer overheadkosten kwijt zijn. Kleine zorgverzekeraars met een online dienstverlening kunnen daarop besparen en de basisverzekeringen voor een lagere premie aanbieden.

Premies zorgverzekeraars

De onderhandelingspositie van verzekeraars ten opzichte van zorgaanbieders is ook van de invloed op de verschillen tussen de premies van zorgverzekeraars. Grote verzekeraars hebben namelijk een betere onderhandelingspositie en eenvoudiger prijsafspraken maken. Dergelijke verzekeraars betalen dan minder dan andere verzekeraars die een minder grote groep verzekerden vertegenwoordigen. Ook dat kan weer in de premie doorberekend worden.

 

Kijk altijd goed naar het aanbod van zorgverzekeringen en vergelijk op basis van de premie en ook grond van overige voorwaarden.

Populaire zorgverzekeringen

De meest voordelige Uitvaartverzekeringen

Vrije Zorg Recenties Eigen risico €385 Eigen risico €885 Premie
zilverenkruis Klantcijfer: 7.8 PREMIE
OHRA Klantcijfer: 8.5 PREMIE
unive Klantcijfer: 8.1 PREMIE
united customers Klantcijfer: 7.9 PREMIE
Ditzo Klantcijfer: 8.0 PREMIE
czdirect Klantcijfer: 8.0 PREMIE
DeFriesland Klantcijfer: 8.1 PREMIE
hema Klantcijfer: 8.0 PREMIE

Nieuws

  • In de afgelopen winter zijn er meer uitvaartverzekeringen tot uitkering gekomen in vergelijking met een jaar ervoor. Dat komt doordat er meer personen zijn overleden en daarbij is er vooral

  • DELA is als uitvaartverzekeraar een nieuw initiatief gestart om iedereen in Nederland te inspireren met het motto ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Dit initiatief is een vervol

Beoordelingen van onze klanten

geen ceo

★☆☆☆☆
1 5 1
ik ben geen ceo meer van mcaffee,