Monuta uitvaart

Monuta uitvaart

De Monuta uitvaartverzekering biedt verzekerden de keuze tussen een voordelige pakketverzekering of een goedkope geldverzekering. De uitvaart zal door Monuta worden verzorgd indien er voor een pakketverzekering is gekozen. Bij de verzekering van een geldbedrag voor de uitvaart hebben de nabestaande zelf de mogelijkheid om diensten in te kopen om een eigen vorm aan het laatste afscheid te geven.

 

De Monuta uitvaartverzekering biedt meerdere voordelen, zoals het gratis meeverzekeren van kinderen tot de leeftijd van 18 jaar. De uitvaartwensen kunnen gratis worden vastgelegd en er kan 24 uur per dag gedurende zeven dagen per week contact worden opgenomen voor deskundig advies en hulp.

 

• Lage premie
• Vanaf 1,99 euro per maandag
• Kinderen tot 18 jaar gratis verzekerd
• 24 uur per dag bereikbaarheid
• Gratis vastleggen uitvaartwensen

Keuze uit verschillende pakketverzekeringen

Bij het afsluiten van een Monuta uitvaartverzekering in pakketvorm wordt de keuze tussen vier verschillende pakketten geboden, namelijk het Basispakket, Pluspakket, Toppakket en Flexibel. Het bedrag van het dienstenpakket van deze uitvaartverzekeringen is gelijk, maar het vrij te besteden bedrag loopt vanaf een vastgesteld bedrag voor het Basispakket tot een zelf te bepalen bedrag bij het pakket Flexibel.

 

Bij de keuze voor een uitvaart op basis van de geldverzekering heeft de verzekering de vrije keuze ten aanzien van het te verzekeren bedrag en is er geen dienstenpakket beschikbaar.

 

Bij de uitvaartverzekeringen in pakketvorm krijgen de nabestaanden een bedrag dat vrij te besteden is voor aanvullende uitvaartkosten. Monuta verzorgt bij dit type verzekering verder de uitvaart. De kosten voor producten en diensten voor uitvaarten hebben elk jaar met een stijging te maken. De premie van de Monuta uitvaartverzekering zal daar dan ook op jaarbasis op worden aangepast door middel van de indexering. Verzekerden kunnen er dan ook rekening mee houden elk jaar net even wat meer premie te moeten betalen.

Speciale opties

De kapitaal uitvaartverzekering van Monuta biedt de mogelijkheid om ervoor te zorgen dat nabestaanden een geldbedrag ontvangen. Een andere optie die de uitvaartverzorger biedt is het sparen voor een uitvaart door middel van het Monuta Depositofonds. De uitvaartwensen kunnen door te sparen betaalbaar blijven. Deze optie betreft geen verzekering, maar is echt een spaarvorm. Op elke leeftijd kan er gebruik worden gemaakt van deze mogelijkheid.

 

Monuta biedt verder de gelegenheid om van een multiculturele uitvaart geldverzekering gebruik te maken. Dit type uitvaartverzekering is bij uitstek geschikt om kosten van een uitvaart te dekken die gemaakt worden bij gebruiken uit een andere cultuur. Daarbij kan er onder meer gedacht worden aan een rituele bewassing.

Wensen vastleggen

Bij het afsluiten van een Monuta uitvaartverzekering kunnen de wensen van de verzekerde vooraf worden vastgelegd. Dat kan onder meer door een uitvaartwensenformulier aan te vragen of door de wensen online vast te leggen via de website van Monuta.

 

De premie voor de gewenste Monuta uitvaartverzekering kan eenvoudig online worden berekend, waarbij een aantal gegevens ingevuld dienen te worden, zoals de geboortedatum van de verzekerde. De premie wordt direct inzichtelijk gemaakt en de Monuta uitvaartverzekering kan meteen worden afgesloten.

De meest voordelige Uitvaartverzekeringen

PolisvoorwaardenMeerUitkeringJaarpremie T85 vanaf:Premie
yarden 8,9 informatie € 8.000,- € 7,94
dela 8,5 informatie € 8.750,- € 7,97
monuta 8,4 informatie € 8.500,- € 8,15
ardanta 8,2 informatie € 8.000,- € 8,33
pcuitvaart 8.3 informatie € 8.000,- € 8,34

Nieuws

  • In de afgelopen winter zijn er meer uitvaartverzekeringen tot uitkering gekomen in vergelijking met een jaar ervoor. Dat komt doordat er meer personen zijn overleden en daarbij is er vooral

  • DELA is als uitvaartverzekeraar een nieuw initiatief gestart om iedereen in Nederland te inspireren met het motto ‘Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat’. Dit initiatief is een vervol

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

uitvaartverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies
- Jan

Prima geregeld

uitvaartverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk