Zorgverzekeringen vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken

Op zoek naar een goedkope zorgverzekering? Bij ons kunnen de zorgverzekeringen van de belangrijkste verzekeraars met elkaar worden vergeleken. Het vergelijken van de zorgverzekeringen is zowel mogelijk voor de basisverzekering als voor de aanvullende zorgpolissen. In een paar stappen is het mogelijk om de beste en voordeligste zorgverzekering te vinden voor elke persoonlijke situatie. Daarna is het een kwestie van online afsluiten en de huidige verzekering opzeggen om de overstap naar een andere verzekeraar te regelen.

Online vergelijken zorgverzekeringen

Het is voor inwoners in Nederland verplicht om zich tegen zorgkosten te verzekeren door het afsluiten van een basisverzekering. Met de basis ziektekostenverzekering wordt er dekking geboden tegen de medisch noodzakelijke zorg. Iedereen staat het vrij om naast de basispolis een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Het vergelijken van zorgverzekeringen 2013 is nodig om de goedkoopste polis te kunnen vinden. Dat kan eenvoudig met de informatie op deze website.

Keuze zorgverzekering

Wie een nieuwe zorgverzekering wil afsluiten, die het beste past bij de persoonlijke situatie, kan met een paar zaken rekening houden. De overheid stelt in Nederland de dekking van het basispakket past, maar voor het verzekeren van extra zorg zijn de verzekeraars vrij in het aanbod van dekkingen. Zo kan er bijvoorbeeld voor een aanvullende zorgpolis worden gekozen, waarbij tandartskosten voor een vergoeding in aanmerking komen. Deze dekking maakt namelijk geen deel uit van de basispolis. Per verzekeraar kunnen er zich grote verschillen voordoen in de aanvullende polissen, zodat het verstandig is om de zorgverzekeringen te vergelijken op de dekking en de premie.

 

Bij het vergelijken van de basisverzekeringen is het een kwestie van op de premie te letten. Wie ook een aanvullende zorgpolis wenst, kan naast de premie meer aandacht besteden aan de vergelijking tussen de dekkingen.

De meest voordelige Zorgverzekeringen

Vrije ZorgRecentiesEigen risico €385Eigen risico €885Premie
zilverenkruis Klantcijfer: 7.8 PREMIE
OHRA Klantcijfer: 8.5 PREMIE
unive Klantcijfer: 8.1 PREMIE
united customers Klantcijfer: 7.9 PREMIE
Ditzo Klantcijfer: 8.0 PREMIE
czdirect Klantcijfer: 8.0 PREMIE
DeFriesland Klantcijfer: 8.1 PREMIE
hema Klantcijfer: 8.0 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Prima geregeld

zorgverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Henk

Goede zorg

zorgverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen.
- Bert

Prima

zorgverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van mijn hoge zorgkosten en correct met de premies
- Jan