Aegon reisverzekering

Uitstekende schadeservice

Kinderen meeverzekerd

5 extra dekkingen

Uitgebreide basisdekking

Zelf eigen risico bepalen

Aegon reisverzekering

De Aegon reisverzekering zorgt ervoor dat iedereen op elk gewenst moment op een onbezorgde manier van de vakantie kan genieten. Deze verzekeraar biedt uitsluitend de mogelijkheid om een doorlopende reisverzekering af te sluiten, waarbij men dus het hele jaar door tijdens reizen, vakanties, weekendjes weg en stedentrips goed is verzekerd. Standaard wordt er een basisdekking aangeboden en daarnaast kan optioneel nog voor een van de vijf extra dekkingen worden gekozen. Kinderen zijn overigens altijd meeverzekerd op de polis en dat is ook van toepassing als zij zelfstandig op vakantie gaan of op kamers wonen.

Basisdekking Aegon reisverzekering

De uitgebreide basisdekking van de Aegon doorlopende reisverzekering wordt tegen een lage premie aangeboden. Reizen en vakanties zijn in Europa verzekerd net als in de landen die aan de Middellandse Zee zijn gelegen. De basisdekking voorziet in de verzekering voor risicosporten, zoals wintersport en onderwatersport. De dekking voor de bagage bestaat uit een verzekerd bedrag van 3.000 euro per persoon of uit een verzekerd bedrag van 7.500 euro per gezin.

 

 

Onder de basisdekking van de doorlopende reisverzekering van Aegon valt ook eventuele schade die ontstaat aan het door verzekerde gehuurde vakantieverblijf. Verder wordt apparatuur verzekerd tot en bedrag van 1.250 euro. Tot apparatuur worden onder meer mobiele telefoons, laptops en foto- en filmapparatuur gerekend.

Keuze uit 5 extra dekkingen

Als een basisdekking niet voldoende wordt geacht, dan kan er een keuze worden gemaakt uit 5 extra dekkingen. Wie bijvoorbeeld op reis gaat naar een land buiten Europa, kan de werelddekking kiezen als aanvulling op de basisdekking van de Aegon reisverzekering. De verzekeraar biedt ook de optie om medische kosten aanvullend te verzekeren. De Nederlandse zorgverzekering voorziet namelijk niet standaard in een vergoeding van alle gemaakte kosten bij bijvoorbeeld een opname in een privékliniek. De kosten kunnen in een kliniek in het buitenland namelijk hoger uitvallen dan op basis van het Nederlandse prijsniveau.

 

Ook contact geld kan worden verzekerd op basis van een aanvullende dekking. De vergoeding daarvoor bedraagt maximaal 500 euro per reis. Als de verzekerde wel eens met de auto op vakantie gaat, dan kan de extra dekking voor vervangend vervoer bij pech onderweg handig zijn. Dan is er ook nog de gelegenheid om een annuleringsdekking te nemen, waarbij een vergoeding tot 2.000 euro per persoon of 6.000 euro per gebeurtenis wordt gehanteerd.

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst