Zelf.nl reisverzekering

Premie al vanaf 0,05 euro per dag

Ruime keuze uit dekkingen

Aanvullende verzekering biedt extra zekerheid

Voordelige verzekering voor alle vakanties

Direct online reisverzekering afsluiten

Zelf.nl reisverzekering

Bij Zelf kan iedereen geheel zelfstandig op een simpele manier een reisverzekering afsluiten. Aangezien het proces online verloopt en er ook geen kantoorpanden zijn, kunnen de kosten laag gehouden worden. Dat vertaalt zich uiteraard in de premie van de Zelf reisverzekering.

Zelf doorlopende reisverzekering

De doorlopende reisverzekering van Zelf biedt de mogelijkheid om gedurende het hele jaar verzekerd te zijn. Dat houdt dus in dat er niet telkens voor elke reis of vakantie een nieuwe reisverzekering hoeft worden afgesloten. De premie is bijzonder laag, want u kunt al vanaf 0,05 euro per dag verzekerd zijn.

Dekkingen reisverzekering

Bij de dekking kan er een keuze worden gemaakt tussen de dekking Europa, Europa Plus of de werelddekking. In Nederland wordt er alleen dekking geboden als er sprake is van het onderweg zijn naar een bestemming over de grens of als u terug komt van het buitenland. Ook geldt er dekking in Nederland indien er sprake is van een bestemming in Nederland, waar u meerdere dagen achter elkaar verblijft en waarvoor geldt dat er vooraf een boeking is gedaan.

Aanvullende verzekeringen

Er zijn aanvullende verzekeringen mogelijk op de doorlopende reisverzekering van Zelf. Er kan bijvoorbeeld een aanvullende verzekering worden afgesloten voor de wintersport. Ook kan er gekozen worden voor automobiliteitshulp net als voor een ongevallenverzekering en een annuleringsverzekering.

Zelf.nl doorlopende reisverzekering

De Zelf.nl doorlopende reisverzekering kan geschaard worden in het rijtje van de goedkoopste reisverzekering in Nederland. De Consumentenbond heeft de Zelf.nl doorlopende reisverzekering uitgeroepen tot de Beste Koop 2012. De basisdekking van de reisverzekering bestaat uit hulpverlening, medische kosten en bagage. Daarmee is dit verzekeringsproduct niet alleen uitgebreid, maar ook voordelig. Daarbij wordt er zekerheid geboden van SNS Reaal.

 

De maximale dekking geldt in principe per persoon. Voor koppels en gezinnen kunnen lagere maximale bedragen van toepassing zijn. De polisvoorwaarden en maximale bedragen van de dekking verschillen per aanbieder. Controleer daarom altijd de voorwaarden van de polis.

Premie en kenmerken

Product Doorlopende Reisverzekering in Europa
Type Doorlopend
Basispremie volwassene € 18,00 op jaarbasis
Basispremie koppel € 25,00 op jaarbasis
Basispremie gezin € 34,00 op jaarbasis
Basisdekking Hulpverlening, medische kosten en bagage
Dekkingsgebied Heel Europa
Maximale reisduur 45 dagen aaneengesloten
Poliskosten eenmalig € 3,76
Opmerking geen
Dekking
Rubriek Maximale dekking*
Hulpverlening personen Werkelijke kosten
Vergoeding bagage Maximaal € 5.000,-
Medische kosten Werkelijke kosten
Annulering Aanvullende verzekering maximaal € 1.500,-
Ongevallen Aanvullende verzekering € 70.000,-
Wintersport / onderwatersport Aanvullende dekking. Wintersportverzekering met dekking voor schade door verlies, diefstal of beschadiging van de wintersportuitrusting tot maximaal een bedrag van € 1.000, -. Ook dekking voor skipassen en liftkaarten.
Autohulp Aanvullende dekking
Geld en cheques Aanvullende dekking met € 500, - maximale vergoeding
Eigen risico bagage € 100,- standaard per gebeurtenis

Basisdekking

Met de Zelf.nl doorlopende reisverzekering wordt er standaard een dekking verkregen voor hulpverlening, medische kosten en een bagagedekking. Per reis en per persoon bedraagt de dekking voor bagage maximaal een bedrag van 2.500 euro en per polis op jaarbasis een bedrag van maximaal 5.000 euro. Voor elektronica als computerapparatuur en filmcamera’s geldt een maximale vergoeding van 800 euro en de dekking voor een zonnebril bedraagt maximaal 200 euro.

Aanvullende dekking

Bij het afsluiten van een Zelf.nl doorlopende reisverzekering wordt de mogelijkheid geboden om een aanvullende dekking te selecteren voor onder meer de wintersport, ongevallen, geld, annulering en hulp voor automobilisten.

Kenmerkende beperking

Bij deze doorlopende reisverzekering is er een beperking ten aanzien van de maximale reisduur. Verder geldt dat zakenreizen worden uitgesloten. Ook is er geen rechtsbijstanddekking beschikbaar en voor een werelddekking dient de Zelf.nl doorlopende reisverzekering Wereld afgesloten te worden.

Zeer voordelige doorlopende reisverzekering met een uitstekende kwaliteit

De Zelf.nl doorlopende reisverzekering behoort tot de goedkoopste reisverzekering in Nederland. Er geldt een standaard meeverzekering van medische kosten, bagage en persoonlijke hulpverlening. Dat is een groot voordeel en zeker gelet op de lage premie van dit verzekeringsproduct. Er zijn namelijk maar weinig verzekeraars, die medische kosten standaard in de dekking hebben opgenomen. De beperking van 45 dagen aaneengesloten op vakantie gaan, kan eventueel uitgebreid worden naar 60 dagen. Kinderen tot en met vier jaar zijn gratis meeverzekerd en de Consumentenbond heeft niet voor niets de Zelf.nl doorlopende reisverzekering in 2011 en in 2012 uitgeroepen tot de Beste Koop. Naast de Europa dekking, kan er ook een keuze worden gemaakt voor het afsluiten van een Europa plus dekking of een Werelddekking. De conclusie is dat deze reisverzekering een prima product is tegen een voordelige premie.

De meest voordelige reisverzekeringen

Bagage verzekerd bedragPremie p/mPremie
anwb € 5.000,00 € 1,39 PREMIE
anwb € 1.000,00 € 1,75 PREMIE
anwb € 2.000,00 € 1,33 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 3,34 PREMIE
anwb € 3.500,00 € 1,87 PREMIE
anwb € 2.500,00 € 2,23 PREMIE
anwb € 3.000,00 € 2,37 PREMIE
anwb € 5.000,00 € 1,92 PREMIE

Nieuws

  • Inshared heeft zoals de verzekeraar zelf laat weten een spiksplinternieuwe reisverzekering beschikbaar voor iedereen die goed verzekerd op reis wil gaan en van een onbezorgde vakantie wil ge

  • Wie de vakantie al heeft geboekt of wie nog van plan is om een reis uit te zoeken, maar niet verzekerd is, kan nu van een aanbod profiteren, waarbij er een hoge korting wordt verstrekt op he

Beoordelingen van onze klanten

Andere varianten

reisverzekering
★★★★☆
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.
- Debby

Standaard dekking

reisverzekering
★★★★☆
De Centraal Beheer doorlopende reisverzekering biedt onder meer een standaard dekking voor bagage tot een bedrag van 2.500 euro per verzekerde. Er gelden diverse maxima ten aanzien van brillen, fietsen en sieraden tot een bedrag van 200 euro per verzekerde. Voor surfplanken geldt weer een maximale vergoeding van maximaal 800 euro voor alle verzekerden van het reisgezelschap en elektronische apparatuur kent een maximale vergoeding van 1.250 euro. Persoonlijke hulpverlening hoort eveneens tot de standaard dekking en kinderen zijn gratis meeverzekerd als de leeftijd van 5 jaar nog niet is bereikt. Ook ongevallen zijn verzekerd tot een bedrag van 50.000 euro bij blijvende invaliditeit en van 5.000 euro bij overlijden.
- Florine Veldman

Snelle service

reisverzekering
★★★★★
De Nationale beschikt over een eigen alarmcentrale. Bij het afsluiten kan er bij calamiteiten gedurende 24 uur per dag en zeven dagen in de week een beroep worden gedaan op de alarmcentrale. Daarbij wordt er op een professionele wijze hulp verleend aan de verzekerde.
- Koos