Zelf.nl autoverzekering

Lage premie en korting tot dertig procent

Veertien dagen bedenktijd op polis

Gratis gebruikmaken van de opzegservice

WA en keuze uit aanvullende dekkingen

Zelf.nl autoverzekering

De Zelf autoverzekering biedt een groot aantal voordelen en kent verschillende dekkingen. Volgens de Consumentenbond behoort de Zelf autoverzekering tot de top vijf van de goedkoopste verzekeringen, waar iedereen dus financieel voordeel uit kan halen.

Dekking autoverzekering

Elke autobezitter kan bij Zelf bekijken welke autoverzekering de beste dekking biedt. Daarbij kan er onder meer rekening worden gehouden met de leeftijd van de auto en eventuele gewenste aanvullende verzekeringen. De dekkingen variëren van de verplichte dekking voor Wettelijke Aansprakelijkheid tot WA plus Beperkt Casco en tot WA plus Volledig Casco.

Aanvullende verzekeringen

Naast de Zelf basisverzekeringen kan er vrijblijvend gekozen worden voor een aanvullende dekking. Een van de aanvullende dekking van Zelf betreft bv de inzittendenbescherming. Deze verzekering is een gecombineerde verzekering van een schade en een ongevallenverzekering. De andere aanvullende dekking, die naast de autoverzekering kan worden afgesloten betreft de automobilisten rechtsbijstandverzekering, waarbij er bijvoorbeeld na een ongeval vergoeding volgt van de proceskosten.

Voordelen Zelf

Een van de voordelen van de Zelf is de lage premie, waarbij er ook nog eens op een korting tot dertig procent kan worden gerekend als er aan de voorwaarden daarvan worden voldaan. Voor het afsluiten van de polis geldt een bedenktijd van veertien dagen en de opzegservice is gratis. De Zelf autoverzekering wordt bovendien aangeboden met de zekerheid van SNS Reaal. Iedereen kan zelf vrijblijvend de premie berekenen op de site van Zelf.nl

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk