Autoverzekering berekenen

Autoverzekering berekenen

De autoverzekering berekenen geeft meteen inzicht in de kosten van de premie voor het verzekeren van de auto. Via deze website is het eenvoudig om rechtstreeks bij de verschillende verzekeraars de kosten van de autoverzekering te berekenen. Maar er kan nog veel meer belangrijke informatie gevonden worden. Het berekenen van de premie leidt namelijk niet altijd meteen naar de beste polis. Daarom is het ook van belang om naast het berekenen van de verzekeringspremie ook aandacht te besteden aan bereikbaarheid, service en natuurlijk aan de inhoud van de dekking.

Premie autoverzekering berekenen

De premie van de autoverzekeringen berekenen kan een eerste stap zijn om een goede vergelijking met andere premies te maken. Het kan echter ook de afsluiting van het vergelijken zijn, omdat er uitsluitend naar de beste dekking is gekeken. In dat geval kan de polis na het berekenen van de premie direct worden afgesloten. Voor het berekenen van een verzekeringspremie zal er altijd om een aantal basisgegevens gevraagd worden.

Online autoverzekering berekenen

Via deze site is het heel simpel om online de autoverzekering te berekenen. Selecteer een verzekeraar van voorkeur en volg de instructies, zoals deze voor de rekenmodule worden weergegeven. Voer bijvoorbeeld het kenteken in van de auto net als de andere gegevens van het voertuig. Ook de persoonsgegevens van de hoofdbestuurder moeten worden ingevuld net als het aantal schadevrije jaren, postcode en geboortedatum. Na het invoeren van alle gevraagde gegevens zal de premie automatisch worden berekend en op het scherm getoond worden.

Populaire autoverzekeringen

Vergelijken premies autoverzekeringen

Doordat het via deze website mogelijk is om online bij meerdere verzekeraars de premies van autoverzekeringen te berekenen, is het ook heel eenvoudig om de premies naast elkaar te leggen en met elkaar te vergelijken. Op deze wijze ligt het voor de hand dat het makkelijk is om de goedkoopste autoverzekering uit te kiezen en online af te sluiten. Wie verder kijkt dan alleen naar de premie kan ook nog rekening houden met de bereikbaarheid van de verzekeraar en de kwaliteit van de service. Uiteraard is het ook belangrijk om bij aanvullende autoverzekeringen naar de inhoud van de dekking te kijken.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk