Goedkope verzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering afsluiten die ook nog eens aan de wensen voldoet kan via deze website. Wij bieden namelijk niet alleen alle nodige informatie, maar ook nog eens handige instrumenten voor een goedkope autoverzekering afsluiten. Via deze website kan de gewenste polis zo goedkoop mogelijk worden afgesloten na natuurlijk eerst de premie berekend te hebben. Het is aan te raden om eerst te kijken welke dekking gewenst wordt, zoals WA, beperkt casco of All Risk, waarna de mogelijkheden beoordeeld worden op de laagste prijs.

Populaire autoverzekeringen

Lage premies vergelijken

De lage premies vergelijken van de autoverzekeringen is de eerste stap op weg naar het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Dat het verstandig is om eerst de premies te vergelijken, blijkt wel uit onderzoeken die altijd uitwijzen dat er grote verschillen zijn te vinden tussen de goedkoopste en duurste polissen. Daarbij gaat het niet alleen om uitgebreide verzekeringen, maar dus ook om de verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid. Profiteer van die concurrentiestrijd tussen verzekeraars door een goedkope autoverzekering af te sluiten.

Verschillen in premies

Dat er verschillen zijn in premies en soms zelf erg grote verschillen komt voort uit de concurrentiestrijd en uit de kosten van verzekeraars. Er zijn verzekeraars die koste wat het kost het goedkoopste willen zijn en de eigen overheadkosten daarom zo veel mogelijk tot een minimum beperken. Ook zijn er verzekeraars zonder winstoogmerk net als dat er ook alleen aanbieders zijn, die online hun diensten verlenen en daarom lage premies hanteren. Verzekeraars met veel kantoren en een uitgebreide dienstverlening berekenen dat natuurlijk door in de premie en daardoor ontstaan de grote verschillen.

Online goedkope autoverzekering afsluiten

Dat er verschillen zijn is dus duidelijk en dat het vergelijken van de premies via deze website makkelijk is, dus ook. Nadat de premies van de gewenste polis met elkaar zijn vergeleken kan de laatste stap worden gezet door online de goedkope autoverzekering af te sluiten. Een lage premie betekent kostenvoordeel ten aanzien van de duurdere polissen, maar houdt niet in dat de service dan ook wel minder zal zijn. Ook met een goedkope autoverzekering kan de schade snel afgehandeld worden en een uitstekende service van toepassing zijn.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.