Goedkope verzekering afsluiten

Goedkope verzekering afsluiten

Een goedkope autoverzekering afsluiten die ook nog eens aan de wensen voldoet kan via deze website. Wij bieden namelijk niet alleen alle nodige informatie, maar ook nog eens handige instrumenten voor een goedkope autoverzekering afsluiten. Via deze website kan de gewenste polis zo goedkoop mogelijk worden afgesloten na natuurlijk eerst de premie berekend te hebben. Het is aan te raden om eerst te kijken welke dekking gewenst wordt, zoals WA, beperkt casco of All Risk, waarna de mogelijkheden beoordeeld worden op de laagste prijs.

Populaire autoverzekeringen

Lage premies vergelijken

De lage premies vergelijken van de autoverzekeringen is de eerste stap op weg naar het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Dat het verstandig is om eerst de premies te vergelijken, blijkt wel uit onderzoeken die altijd uitwijzen dat er grote verschillen zijn te vinden tussen de goedkoopste en duurste polissen. Daarbij gaat het niet alleen om uitgebreide verzekeringen, maar dus ook om de verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid. Profiteer van die concurrentiestrijd tussen verzekeraars door een goedkope autoverzekering af te sluiten.

Verschillen in premies

Dat er verschillen zijn in premies en soms zelf erg grote verschillen komt voort uit de concurrentiestrijd en uit de kosten van verzekeraars. Er zijn verzekeraars die koste wat het kost het goedkoopste willen zijn en de eigen overheadkosten daarom zo veel mogelijk tot een minimum beperken. Ook zijn er verzekeraars zonder winstoogmerk net als dat er ook alleen aanbieders zijn, die online hun diensten verlenen en daarom lage premies hanteren. Verzekeraars met veel kantoren en een uitgebreide dienstverlening berekenen dat natuurlijk door in de premie en daardoor ontstaan de grote verschillen.

Online goedkope autoverzekering afsluiten

Dat er verschillen zijn is dus duidelijk en dat het vergelijken van de premies via deze website makkelijk is, dus ook. Nadat de premies van de gewenste polis met elkaar zijn vergeleken kan de laatste stap worden gezet door online de goedkope autoverzekering af te sluiten. Een lage premie betekent kostenvoordeel ten aanzien van de duurdere polissen, maar houdt niet in dat de service dan ook wel minder zal zijn. Ook met een goedkope autoverzekering kan de schade snel afgehandeld worden en een uitstekende service van toepassing zijn.

De meest voordelige autoverzekeringen

Klant cijferPrijs v.a.Premie
OHRA 9 € 49,35 PREMIE
unive 8 € 57,21 PREMIE
fbto 8.5 € 50,49 PREMIE
UnitedConsumers 8.5 € 50,49 PREMIE
aegon 8 € 55,98 PREMIE
CBA 8.9 € 44,42 PREMIE
HEMA 8.4 € 46,34 PREMIE
AutoWeek 8.1 € 54,10 PREMIE
ditzo 8.1 € 54,10 PREMIE
Inshared 8.3 € 52,10 PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Reisverzekering online

Aegon-Reis
★★★☆☆
Aegon biedt bij de Reisverzekering Online de mogelijkheid om zelf de hoogte van het eigen risico te bepalen. Indien er sprake is van een reisverzekering binnen het Woon&Vrije Tijdpakket dan wordt er geen eigen risico gehanteerd. De verzekerde kan bij het online afsluiten van een Aegon reisverzekering de keuze maken om het eigen risico te bepalen op een bedrag tussen 0 euro en 200 euro. De premie van de Aegon reisverzekering kan gelijk online worden vastgesteld en de polis kan meteen worden afgesloten.... ”
- Michael Helmerst

Details van de ANWB doorlopende reisverzekering

Anwb-reis
★★★★★
Basisdekking De ANWB doorlopende reisverzekering biedt standaard een dekking met hulpverlening via de ANWB Alarmcentrale. Ook kan er medische advies worden verkregen van de ANWB Reisdokter en worden de kosten vergoed van een medisch noodzakelijke terugreis naar Nederland. Onvoorziene kosten in verband met calamiteiten kunnen voor een vergoeding in aanmerking komen net als de kosten voor vervangend verblijf voor een periode van maximaal dertig dagen. De aansprakelijkheid met betrekking tot het vakantieverblijf biedt een vergoeding van maximaal 450 euro en er wordt gratis hulpverlening geboden. Aanvullende verzekeringen en dekkingen Bij het afsluiten van een ANWB doorlopende reisverzekering kunnen er aanvullende dekkingen aan toegevoegd worden net als aanvullende verzekeringen. Er is een aanvulling mogelijk op het gebied van ongevallen, reisrechtsbijstand, wintersport, geld, annulering, medische kosten en sportuitrusting. De aanvullende dekking voor hobby- en sportuitrusting en geld biedt een maximale vergoeding van 1.500 euro per reisgezelschap met een maximaal bedrag van 300 euro voor de gelddekking. Bij de aanvullende bagagedekking kan er een keuze worden gemaakt tussen geen eigen risico of een eigen risico van 50 euro. De annuleringsverzekering biedt per reis en per verzekerd persoon een maximale vergoeding van 1.500 euro en een maximaal bedrag per jaar van 6.000 euro. Naast de standaard annuleringsverzekering kan er ook gekozen worden voor de luxe doorlopende annuleringsverzekering. Met deze dekking worden alle annuleringskosten vergoed. De hoogste verzekerde bedragen per verzekerde per reis bedraagt 3.000 euro en op jaarbasis 12.000 euro. Conclusie Er kan met de ANWB doorlopende reisverzekering altijd een beroep worden gedaan op de ANWB Reisdokter en ANWB alarmcentrale. Gratis meeverzekering voor kinderen tot vijf jaar wordt standaard aangeboden. De maximale aaneengesloten reisduur bedraagt zestig dagen en per persoon per vakantie geldt een bagagedekking van 3.000 euro.”
- Dennis Wou