All Secur auto

All Secur is een vrij nieuwe aanbieder op het gebied van autoverzekeringen, maar biedt vanaf de start al een groot aantal voordelen voor de autobezitters. De verzekering van All Secur heeft namelijk meer te bieden dan een standaard polis. Zo maakt het onderdeel Onderweg Service altijd deel uit van de polis, die bij deze verzekeraar wordt afgesloten.

• Eigen risico ontbreekt
• Elke dag opzegbaar zonder opzegtermijn
• Beste prijs en dekking van het land
• Overstapservice is gratis

Keuze uit drie opties All Secur autoverzekering

Bij All Secur kan er een keuze worden gemaakt uit drie verschillende opties, namelijk de WA autoverzekering, de Beperkt Casco en de Volledig Casco verzekering. Deze verzekeraar raadt aan om auto’s met een leeftijd van acht jaar en ouder WA te verzekeren en auto’s tussen de vier en de acht jaar van een Beperkt Casco te voorzien.

Dekking All Secur autoverzekering

De schade die aan personen toegebracht kan worden met de eigen auto is gedekt tot een bedrag van vijf miljoen euro bij alle verzekeringen. De Beperkt Casco kent een uitgebreide dekking voor brand, joyriding, ruitbreuk, botsing met loslopende dieren, storm, hagel en overstroming. Dat is ook van toepassing op de Volledig Casco, die verder uitgebreid wordt met een dekking voor aanrijding, vandalisme, brand, slippen en omslaan en te water raken.

Geen standaard eigen risico

All Secur biedt een autoverzekering aan, waarbij er sprake is van het ontbreken van een eigen risico. Dat geldt voor alle polissen van All Secur. Ook wordt er jaarlijks een polischeck uitgevoerd en geldt voor alle autoverzekeringen van All Secur dat er geen opzegtermijn verbonden is aan de verzekering.