AutoWeek autoverzekering

AutoWeek autoverzekering

AutoWeek autoverzekering biedt de mogelijkheid om een online autoverzekering af te sluiten. Bij de verzekering van Auto Week wordt er garantie geboden voor de autowaarden plus tien procent bij een total loss schadegeval. Deze online polis kan via internet worden afgesloten en er is geen opzegtermijn aan verbonden. De verzekering is namelijk dagelijks opzegbaar.

Flexibel

AutoWeek biedt een flexibele autoverzekering en dat betekent onder meer dat u zelf een keuze kunt maken ten aanzien van de dekkingen. Ook kunt u zelf de ingangsdatum van de polis bepalen. De flexibiliteit van de AutoWeek gaat zelfs zover dat er dag en nacht online wijzigingen kunnen worden doorgevoerd ten aanzien van het uitzetten of aanzetten van bepaalde dekkingen.

Voordelen AutoWeek autoverzekering

Een van de voordelen van de AutoWeek autoverzekering is het gemak en de eenvoud, waarmee online kan worden afgesloten. Dat is namelijk binnen vijf minuten geregeld. De flexibiliteit is een sterk punt, zoals de mogelijkheid om dekkingen te wijzigen. Verder zorgt AutoWeek voor gratis vervangend vervoer en wordt de reparatie net als het voldoen van de rekening eveneens door AutoWeek autoverzekering geregeld.

Premie AutoWeek autoverzekering

De premie is afhankelijk van de gekozen dekkingen. Ook de bonus/malus regeling kan invloed hebben op de hoogte van de premie van deze verzekering. De premie kan online berekend worden, zodat direct concreet wordt gemaakt welk bedrag u maandelijks kwijt bent. De polis kan vervolgens online worden afgesloten.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk