Zelf keuze eigen risico

Uitstekende basisdekking

Aantrekkelijk geprijsd

Complete luxe dekking

Online af te sluiten

Jumper huisdierenverzekering

De Jumper huisdierenverzekering biedt voor iedere hond of kat een uitstekende dekking voor ongevallen en ziektekosten. Elke hond of kat kan met een ongeluk krijgen, bijvoorbeeld als de hond plotseling uit huis ontsnapt of als de kat een drukke weg met auto’s oversteekt. Naast dat een ongeluk altijd kan gebeuren, is het ook mogelijk dat een hond of kat met een ziekte wordt geconfronteerd. In beide situaties kan er een aardig kostenplaatje bij komen kijken en daar biedt een Jumper huisdierenverzekering uitkomst voor.

Basisdekking Jumper huisdierenverzekering

De Jumper huisdierenverzekering voorziet in een uitgebreide basisdekking voor honden en katten. De polis bestaat zowel uit en ongevallendekking en een ziektekostendekking. Bij een ongeval kan er bijvoorbeeld letsel ontstaan als een hond achter prikkeldraad blijft hangen en bij medische kosten als gevolg van ziekte zijn er eveneens vele voorbeelden te bedenken. Bijvoorbeeld de kosten van een operatie of opname in de dierenartskliniek.

Na de wachttermijn van dertig dagen zijn honden en katten voor uiteenlopende zaken volgens de basisdekking verzekerd. Bijvoorbeeld voor de kosten van een dierenarts of specialist in Nederland. Ook de kosten van een specialist in België komen voor een vergoeding in aanmerking net als opname en verblijf in een kliniek van een dierenarts. Zo zijn er tal van kosten die voor een vergoeding volgens de basisdekking in aanmerking komen, want ook narcose en echografie worden net als het laten maken van röntgenfoto’s vergoed. De volledige lijst met vergoedingen op grond van de basisdekking van de Jumper huisdierenverzekering is in te zien via de website van Jumper.nl.

Luxe dekking

Er kan ook voor de luxe dekking van de Jumper huisdierenverzekering worden gekozen, waarbij andere kosten eveneens voor een vergoeding in aanmerking komen. Bij de keuze voor de luxe dekking zal de plaatsing van de identificatiechip worden vergoed en is de hond of kat tijdens vakantie in het buitenland voor medische kosten verzekerd. Bovendien wordt vijftig procent vergoed als er kosten worden gemaakt voor sterilisatie of castratie.

Er gelden een aantal uitsluitingen voor de Jumper huisdierenverzekering. Zo worden behandelingen om vlooien tegen te gaan en wormen te voorkomen of te bestrijden niet vergoed. Verder komen kosten voor een crematie of begrafenis na het overlijden van de hond of kat evenmin voor een vergoeding in aanmerking op basis van de jumper huisdierenverzekering. Een aparte uitsluiting geldt ook voor alle aandoeningen aan ellebogen en heupen van honden, waarbij de aanleiding er niet toe doet.

De Jumper huisdierenverzekering wordt door VKG in Hoorn uitgevoerd en dat is dan ook het bedrijf waar de declaraties bij kosten heen kunnen worden gezonden. De premie voor de verzekering van de hond of kat wordt aan het begin vastgesteld en zal niet gaan stijgen in verband met het ouder worden van een hond of kat. Er wordt dan ook altijd een premie betaald die overeenkomt met de leeftijdscategorie bij aanvang van de verzekering. De premie van de kat wordt gebaseerd op basis van het geslacht en de leeftijd. Bij de hond zal de premie worden vastgesteld op basis van het volgroeide gewicht, leeftijd, geslacht en ras.

Beoordeling van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.