Offerte

Offerte

Wie een auto heeft gekocht, zal in elk geval een WA verzekering moet afsluiten en als het een nieuwe auto betreft een verzekering met een uitgebreidere dekking, zoals beperkt casco of all risk. Een autoverzekering offerte biedt inzicht in de premie en de dekking en het is verstandig om meerdere offertes autoverzekeringen met elkaar te vergelijken voordat er een definitieve keuze wordt gemaakt. De beste deal kan dan meteen online worden afgesloten.

Offerte autoverzekering

Een offerte is in principe een vrijblijvende prijsopgave, waarin de premie en de dekking van de polis is opgenomen. Offertes worden in allerlei sectoren gebruikt, variërend van de het vragen om een prijsopgave van een hypotheek tot een offerte voor een keuken. Ook in de verzekeringswereld kan er vrijblijvend een offerte voor een verzekering worden aangevraagd.

Online autoverzekering offerte

Steeds meer consumenten geven de voorkeur om online een autoverzekering offerte aan te vragen om vervolgens ook de polis online af te sluiten. Het aanvragen van offertes autoverzekeringen is online heel gemakkelijk. Zo kunnen de premies snel met elkaar worden vergeleken, waarna een online offerte autoverzekering aangevraagd kan worden. Het is slechts een kwestie van de gegevens invullen en de offerte kan gelijk online naar het opgegeven e-mailadres worden verzonden. Het aanvragen van een offerte kost geen geld, maar het kan wel geld op leveren door de mogelijkheden te vergelijken.

 

Vergelijk altijd meerdere offertes van autoverzekeringen met elkaar, zodat de beste deal gesloten kan worden. De prijsverschillen zijn namelijk aanzienlijk en dat geldt ook voor de voorwaarden en dekkingen van de autopolis.

Inhoud van de offerte

De inhoud van een offerte autoverzekering bestaat uit meerdere onderdelen, zoals:

  • De premie
  • Eventuele kortingen
  • Geldigheidsdatum
  • Voorwaarden, zoals dekking

 

In de offerte voor een autoverzekering staan verder altijd de gegevens van de aanvrager en van de auto vermeld. Ook de geselecteerde dekking en de premie maken onderdeel uit van de offerte en verder kunnen er zaken als het eigen risico en het bedrag van het eigen risico in opgenomen worden. Indien er sprake is van een betalingstermijn, zoals de maandelijkse premie, staat dat er eveneens in vermeld. Tot slot kunnen geselecteerde aanvullende verzekeringen in de offerte autoverzekering zijn opgenomen.

De meest populaire autoverzekeringen

Voordelige All Risk autoverzekeringen

Tourcaravan va.Meer..Premie
anwb € 24,82 informatie PREMIE
unive € 12,29 informatie PREMIE
Centraal Beheer Achmea € 12,29 informatie PREMIE
FBTO € 18,94 informatie PREMIE
Inshared € 17,15 informatie PREMIE

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk