Inshared huisdierenverzekering

Ook op vakantie verzekerd

Bij vermissing gratis advertentie

Medische kosten tot 3.500 euro verzekerd

Uitgebreide aanvullende dekking mogelijk

Vijftig procent vergoeding mogelijk

Inshared huisdierenverzekering

De Inshared huisdierenverzekering is gericht op huisdieren als honden en katten. Het kan raar in de oren klinken om dieren te verzekeren, maar er kunnen bij ziekte of een ongeval van een hond of kat torenhoge kosten bij komen kijken. Door voor een Inshared huisdierenverzekering te kiezen wordt voorkomen dat bij een ongeval of ziekte van de hond of kat er een hoge rekening gepresenteerd wordt. De dierenverzekering biedt in de basis dekking voor ongevallen en aanvullend kan gekozen worden voor een dekking voor ziekte en zorg.

Dekking dierenverzekering

De dierenverzekering van Inshared is van toepassing op ongevallen die in Nederland plaatsvinden, maar de hond of kat is tevens tijdens de vakantie verzekerd voor ongevallen in landen van Europa. De medische kosten van een hond of kat die een ongeluk heeft gehad, zijn met de dierenverzekering gedekt.

Het is nooit te hopen dat een hond of kat vermist wordt, maar mocht dat het geval zijn, dan kan er een beroep worden gedaan op Inshared als er sprake is van een huisdierenverzekering. De verzekeraar zal bij het vermist raken van een hond of kat namelijk een vergoeding bieden voor advertentiekosten tot maximaal een bedrag van 250 euro.

Voor de kosten voor medische behandelingen van honden en katten geldt er op jaarbasis een maximale vergoeding. Het bedrag van de maximale vergoeding van kosten is vastgesteld op 3.500 euro per jaar.

50 procent vergoeding

Bij de Inshared huisdierenverzekering wordt ook een optie geboden om een beperkte dekking voor medische kosten te krijgen. Bij de keuze voor deze variant kan de verzekerde in aanmerking komen voor een vergoeding van 50 procent van de medische kosten voor de hond of kat op basis van de polis Huisdier & Zorg 50%

Aanvullende dekking

Indien er gekozen wordt voor de meest complete verzekering van een hond of kat, dan kan er een aanvullende dekking worden genomen. In dat geval is de hond of kat ook tegen andere dan medische kosten als gevolg van een ongeval verzekerd. Zo komt opname van het dier voor een vergoeding in aanmerking net als vaccinaties en een gebitsreiniging. Verder wordt chemo vergoed en als de hond of kat moet inslapen, zullen de kosten eveneens gedekt zijn.

Het afsluiten van een Inshared huisdierenverzekering kan online geregeld worden, maar uiteraard kan eerst nog de premie voor de dierenverzekering voor de hond of kat worden berekend. Ook dat kan online en naar wens kan gelijk de aanvullende dekking worden meeberekend in de totale kosten. Bij de premieberekening dient vermeld te worden wat de geboortedatum is van de hond of kat en wat het ras is. Bij het verzekeren van een hond dient eveneens het volgroeide gewicht te worden vermeld. De kosten van de dierenverzekering zijn van meerdere factoren afhankelijk en verschillen uiteraard ten aanzien van het dier of het een hond of kat betreft en van de leeftijd.

Beoordelingen van onze klanten

Prima

autoverzekering
★★★★★
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.
- Jan

Goede rechtsbijstand

autoverzekering
★★★★☆
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.
- Sandra

Prima geregeld

autoverzekering
★★★★★
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld
- Henk