Complete dekking inboedel

Online wijzigen doorgeven en schade melden

Vijftien procent korting Beveiligd Wonen

Tot 150.000 euro garantie tegen onderverzekering

FBTO inboedelverzekering

FBTO heeft een aantal verschillende woonverzekeringen, waaronder de verzekering voor inboedel. De inboedelverzekering van FBTO kan apart worden afgesloten, maar ook in pakketvorm in combinatie met andere verzekeringen. De verzekering voor uw inboedel biedt optimale omstandigheden met een standaard verzekerd bedrag tot 150.000 euro.

Complete dekking met FBTO inboedel

In de verzekering is dekking opgenomen voor schade aan de inboedel als gevolg van waterschade, diefstal en brand. Verder vallen ook saneringskosten en opruimingskosten onder de dekking. Met betrekking tot kostbaarheden, zoals kunst, antiek en sieraden is er een maximum gesteld aan het verzekerde bedrag. Het voordeel van deze polis is dat u alles zelf online kunt regelen met betrekking tot de aanvraag van de verzekering, maar ook ten aanzien van het doorgeven van wijzigingen en het melden van schade.

Premie

De premie van de verzekering is gebaseerd op een aantal verschillende factoren. Een van de factoren aan de hand waarvan de premie wordt bepaald, is het type van de woning. Daarnaast is het type dakbedekking van invloed op de premie net als het feit of het een huurwoning of koopwoning betreft. Ook de leeftijd van de verzekerde speelt een rol bij het bepalen van de premie van de inboedelverzekering. De waarde van de inboedel speelt daarbij geen rol, zodat u geen moeite hoeft te doen om een waardemeter in te vullen.

Standaard eigen risico

Bij de FBTO inboedelverzekering is er sprake van een standaard bedrag aan eigen risico. Het bedrag van het eigen risico van schade bedraagt 100 euro. Het is mogelijk om het eigen risico af te kopen door voor een premietoeslag te kiezen. De premietoeslag om het eigen risico voor de polis af te kopen bedraagt tien procent op jaarbasis. Overigens biedt FBTO geen mogelijkheid om de waarde van de inboedel te verhogen als dit bedrag boven de 150.000 euro is gelegen. U kunt zelf online de premie voor de inboedelverzekering berekenen door gebruik te maken van de rekenmodule op de website van FBTO.

Beoordelingen van onze klanten

Goede rechtsbijstand

★★★★☆
4 5 1
Nooit geen problemen. Na ongeval een goede rechtsbijstand gehad.

Prima geregeld

★★★★★
5 5 1
Prima geregeld als je vragen heb goed geholpen en afgehandeld.

Goed

★★★★★
5 5 1
Prima ervaring met afwikkeling van schades en correct met de premies.